Eurotec

Eurotec is een middelgroot bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en verkoop van producten voor de bouwsector. Daartoe leveren zij producten voor de sectoren houtskeletbouw, terrasbouw en betonbevestiging. Zij leveren hun producten in heel Europa.

In hun 20-jarige geschiedenis zijn zij al een vaste waarde geworden in de sector van de bevestigingstechniek. Sinds januari 2013 wordt een geselecteerd deel van het assortiment houtbouwschroeven geproduceerd op een eerste machine in Hagen. Een uitbreiding van het machinepark heeft vervolgens de productiecapaciteit vergroot, waardoor zij een breed scala aan in eigen huis geproduceerde artikelen kunnen leveren. Sindsdien zijn zij in staat zelf schroeven te produceren met diameters van 6 tot 10 mm en een lengte tot 1 meter.

Gezien onze gestage groei als onderneming is er behoefte ontstaan aan extra kantoorruimte. Wij hebben het tot onze missie gemaakt om producten te ontwikkelen met een maximaal voordeel en een innovatieve voorsprong voor de professionele gebruiker. Tegelijkertijd realiseert het bedrijf ook voortdurend klantspecifieke producten zoals verstelbare tegel- en balkendragers in nauwe samenwerking met hun klant.